Бамбус чаша

67.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен:500мл.
Висина:13.5цм
Ширина на отвор: 6цм
Ширина на дно: 6цм

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Бамбус чаша”

Your email address will not be published. Required fields are marked *