Домашен сет декорации за коктели

390.00 ден

🍹Домашен сет декорации за коктели🍸
Хартиени цевки x25
Декоративни Чадорчиња x10
Декоративен Сончоглед x10
Декоративни знаменца x10
Дрвени мешалки за коктели x25
Декорација ветерница x10
Декорација палма x10

Description