Дрим бело вино

45.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии

Волумен: 225 мл.
Висина: 18.5 цм.
Ширина на отвор: 7.1 цм.
Ширина на дно: 6.6 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Дрим бело вино”

Your email address will not be published. Required fields are marked *