Дрим вино

47.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 280мл.
Висина: 19.5 цм.
Ширина на отвор: 7.7 цм.
Ширина на дно: 6.6 цм

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Дрим вино”

Your email address will not be published. Required fields are marked *