Кинг вода 38 цл

49.00 ден

Чаша за црвено вино.

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 380 мл.
Висина: 21.5 цм.
Ширина на отвор: 6.5 цм.
Ширина на дно: 6.6 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Кинг вода 38 цл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *