Кинг пенливо вино

44.00 ден

Чаша за пенливо вино

Category:

Additional information

Димензии:

Волумен: 220 мл.
Висина: 21.5 цм.
Ширина на отвор: 4.5 цм.
Ширина на дно: 6.6 цм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кинг пенливо вино”