Хартиени цевки 197*8

220.00 ден

БИДЕТЕ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ. Хартиени цевки во розева боја со димензија 197х8 мм. Се продаваат по 250 парчиња во едно паковање.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Хартиени цевки 197*8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *