Домашен кетеринг сет

424.00 ден

🍢Домашен Кетеринг Сет🥢
Дрвени вилувчина X50
Чечкалица Бамбус во форма на срце X50
Чечкалица Бамбус X50
Чечкалица за канапеи во боја X100
Дрвени Чечкалици за канапеи X50

Description