Конкорд Сет Плус

258.00 ден

Конкорд Сет Плус содржи :

  • Една Лажица,
  • Една Вилушка,
  • Еден Нож,
  • Една  Десертна лажица,
  • Една  Десертна вилушка и
  • Едно Лажиче за еспресо.

Приборот за јадење е изработен од нерѓосувачки челик.

Description