Магнет за Ножеви 36 цм

1,080.00 ден

Нашиот силен магнет за ножеви ќе ви овозможи лесен пристап, функционалност и зголемена брзина на работа!🧑‍🍳

Димензија: 36 цм.

Category:

Description