Александар вода

38.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен:320 мл.
Висина:16 цм.
Ширина на отвор: 7.4 цм.
Ширина на дно: 6.5 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Александар вода”

Your email address will not be published. Required fields are marked *