Грапа

34.00 ден

Чаша за ракија

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 135 мл.
Висина: 17.5 цм.
Ширина на отвор: 4.5 цм. Ширина на дно: 6 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Грапа”

Your email address will not be published. Required fields are marked *