Декорација Ветерница

378.00 ден

Декорацијата ветерница се користи за разубавување на изгледот на Вашиот коктел.Неговата должина е 10 цм и се продаваат 100 ветерници во едно пакетче.

Категорија:

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Декорација Ветерница”

Your email address will not be published. Required fields are marked *