Декорација Палма

262.00 ден

Декорацијата палма користи за разубавување на изгледот на Вашиот коктел.Неговата должина е 15 цм и се продаваат 100 палми во едно пакетче.

Категорија:

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Декорација Палма”

Your email address will not be published. Required fields are marked *