Декорација Чадор

206.00 ден

Декорацијата чадор се користи за разубавување на изгледот на Вашиот коктел.Неговата должина е 10 цм и се продаваат 100 чадорчиња во едно пакетче.

Категорија:

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Декорација Чадор”

Your email address will not be published. Required fields are marked *