Дозер 0,04 мл.

290.00 ден

Дозерот 0,04 мл. Ви користи за сипување точна количина во Вашиот пијалок.

Категорија:

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Дозер 0,04 мл.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *