Калита

67.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 340 мл.
Должина: 9.9 цм.
Ширина на отвор: 8.5 цм.
Ширина на дно: 7.5 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Калита”

Your email address will not be published. Required fields are marked *