Квин вода

40.00 ден

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 345 мл.
Висина: 10 цм.
Ширина на отвор: 8 цм.
Ширина на дно: 4 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Квин вода”

Your email address will not be published. Required fields are marked *