Кибла средна проѕирна

140.00 ден

Кибла што користи за ладење на производот што сакате да го ставите во киблата.

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

17цм. х 15цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Кибла средна проѕирна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *