Кинг црвено вино

46.00 ден

Чаша за црвено вино

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

Волумен: 310 мл.
Висина: 20.5 цм.
Ширина на отвор: 6.1 цм. Ширина на дно: 6.6 цм.

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Кинг црвено вино”

Your email address will not be published. Required fields are marked *