Мешалка за коктели

322.00 ден

Мешалка за коктели се користи за разубавување и мешање на Вашиот коктел. Неговата должина е 20 цм и се продаваат 100 мешалки во едно пакетче. Достапни во црна и проѕирна боја

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мешалка за коктели”