Хартиени цевки 230*6

220.00 ден

БИДЕТЕ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ. Хартиени цевки во розева боја со димензија 230х6 мм. Се продаваат по 250 парчиња во едно паковање.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Хартиени цевки 230*6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *