Цевки

338.00 ден

Пластични цевки со димензија 25 цм. х 8 мм. Се продаваат 1000 цевки во едно пакување.

Категорија:

Дополнителни информации

Димензии:

25 цм. х 8 мм

Оценки

Нема оценки за овој продукт сеуште.

Be the first to review “Цевки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *