Чаша ХЛ

49.00 ден

Category:

Additional information

Димензии:

Волумен: 420 мл.
Висина: 13цм.
Ширина на отвор: 9 цм
Должина на дно: 6цм.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Чаша ХЛ”