Џигер 20/40 мл.

150.00 ден

Ваквиот вид на дозер се користи за регулиранње на дозата на алкохол што сакате да ја претурите во чашата.

Out of stock

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Џигер 20/40 мл.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *